Vissza az aktualitások listára

A legendás szalagfűrész újra elérhető

JET JWBS Pásová pila

Közvetlenül a régebbi JET JWBS-18Q kiárusítása után sokan kérdezték, hogy lehetséges lesz-e még ezt a fűrészt megvásárolni. Most a JET által kínált legújabb szalagfűrészt ajánljuk Önöknek.


JET JWBS SzalagfűrészA fűrész természetesen több változáson is átment, amelyek bizonyára mindenkinek a kedvére lesznek. Az egyik előnye a dupla elszívás, ami jobb forgácseltávolítást biztosít, így hozzájárulva a műhely nagyobb tisztaságához. A párhuzamos vonalzó egy mikrobeállítóval lett kiegészítve amelyet a tizedmilliméter pontos beállításokhoz használhat. A párhuzamos vonalzó két pozícióba állítható. Az alaphelyzetben, amikor a vonalzó függőlegesen van, használhatja a magasabb munkadarab vágásához. A vonalzó egyszerű átállításával függőleges pozícióba állíthatja, így megkönnyítve az alacsonyabb munkadarabok vágását. Az előző típushoz képest a vágási kapacitás is megnőtt, az új modell 407 mm-t is átvág.

A fűrész rendelkezik egy erőteljes motorral, amely a legigényesebb vágásokkal is velebír. A minőségi és pontos vágást segítik az állítható csapágyak, melyeket néhány másodperc alatt beállíthat. Ez a fűrész remek segítő lehet profi műhelyekben, ahol kívánt a munka pontossága és minősége.

A piacra hozunk egy teljesen új modellt is, JET JWBS-15-öt.

Ha túl nagynak találná a JET JWBS-18Q-ös szalagfűrészt, akkor az új, JWBS-15 jelölésű modell a megfelelő az Ön számára, ugyanis ugyanazt a komfortot kínálja, kisebb kialakítással.

A JET JWBS-15-ös szalagfűrész akár 360 mm-es átvágást biztosít. Szintén rendelkezik dupla elszívással, 100 mm-es elvezetéssel, amely bebiztosítja a forgácselvezetést. A masszív öntöttvas asztal dönthető -5 °-től +45 °-ig.Kapcsolódó termékek

Vissza az aktualitások listára