Vissza az aktualitások listára

Gyorsbefogó karos asztali szorító

Gyorsbefogó karos asztali szorító

Gyorsbefogó karos asztali szorító több funkciójának köszönhetően nélkülözhetetlenminden hobby és profi műhelybe egyaránt. Rögzíthető T-nyílással ellátott felületekre, külön felhasználható az alkatrésznek az asztalhoz történő rögzítéséhez alkatrészek marásakor vagy ragasztásakor, kicsi, könnyű, és mégis 250 kg-os szorítóerőt képes kifejteni. Könnyen kezelhető akár egy kézzel.

A gyorszorító fő előnyei:

  • Alkalmas Festool és Makita rendszerekhez
  • Munkadarab gyors szorítása
  • Könnyen kezelhető - alacsony súllyának köszönhetően a munkadarabot egy kézzel rögzítheti
  • Erős, stabil és biztonságos szorítás
 

A karos szorítónak speciális kovácsolt erős karja van, mely a Festool, Protool, Metabo, Makita és Hitachi márkájú alumínium vezető listák biztonságos szorítására szolgál.. Profilokba, a Festool MFT típusú munkapadokra vagy a dugaszoló fűrészek vezetősíneihez való rögzítésre tervezték. A szorítókar, amely a sínbe csúszik, keresztmetszete 12 mm x 7,4 mm, és 12,7 x 8 mm méretű T-hornyokra alkalmas.

Gyorsbefogó karos asztali szorító

A racsnis fogantyú kiváló befogási hatékonyságot és rendkívül gyors rögzítést tesz lehetővé. A befogás után a kar erős és stabil, nem lazítja ki elektromos berendezés vibrációja. A fémszerkezetnek köszönhetően a karos szorító kopásálló és élettartama rendkívül hosszú. Az alacsony súly 555 g biztosítja az egyszerű manipulációt - lehetővé teszi a munkadarab egy kézzel történő szorítását, mechanikus segítség nélkül. Az egyszerű kioldó mechanizmusnak köszönhetően, szorító szerszámok használata nélkül gyorsan kioldható, anélkül, hogy a rögzített tárgy megsérülne.

Gyorsbefogó karos asztali szorító

Méreteiknek köszönhetően ezek a szorítók ideálisak az IGM sablonok rögzítéséhez a megmunkálandó anyaghoz. Alkalmasak az FK650 sablonnal a munkalapok összekapcsolására, a keskeny karnak köszönhetően nem igényel annyi helyet, mint a nagy pofával ellátott hagyományos szorító, és nem zavarják a felső marószerszámot a marás során. Kiválóan alkalmas az FKP900 sablonnal használva polctartók fúrására vagy süllyesztésre is, ahol a gyorskioldó kar szorítója nem zavarja a fúrót vagy a fúróorsót. Az alsó pofa cserélhető műanyag fedéllel van ellátva, amely biztosítja a szilárd tapadást anélkül, hogy a munkadarab sérülne.

Gyorsbefogó karos asztali szorító
Gyorsbefogó karos asztali szorító
Gyorsbefogó karos asztali szorító

A gyorskioldó szorító sokoldalú segítség a műhelyben, például fűrész esetében ütközőként használhatja, ha a fűrésze nem rendelkezik ezzel. Elegendő rákapcsolni a szögvonalzó profiljához, és könnyedén vághat nagy számú, azonos hosszúságú darabokat. Ha párhuzamos vonalzóhoz rögzítjük, használhatjuk mélységi ütközőként, amely alkalmas például csapok gyártásakor.Kapcsolódó termékek

Vissza az aktualitások listára