A szerszámokat és gépeket szívesen bemutatjuk Önöknek élőben értékesítési központjainkban.


A többi internetes üzlettől eltérően igény szerint az összes termékünket szívesen megmutatjuk, ugyanis tudjuk mennyire fontos élőben látni és szakértőinkkel tanácskozni használatukról. Választott típusokat továbbá élőben ki is próbálhatja. Jöjjön el meglátogatni minket!

mapa-igm-prodejni-centra


IGM Értékesítő és tesztközpont

MODŘICE - BRÜNN 

Ha szeretne minket meglátogatni a Brünn - Modřice üzletünkben, készen állunk Önnel teljes mértékben foglalkozni. Dolgozóink készen állnak Önnel kommunikálni szlovák és angol nyelven. Ha magyar nyelven szeretne velünk beszélni, előre értesítsen minket látogatásáról az eladas@igmtools.hu e-mail címen, hogy rendelkezésére tudjon állni magyarul beszélő kollégánk.

Ebben az üzletben forinttal is lehet fizetni. Továbbá úgy is dönthet, hogy bankkártyával fog fizetni. Ebben az esetben a forint összege át lesz számolva cseh koronára az üzletben feltüntetett árfolyam szerint.

 

igm-prodejni-centrum 20

Brněnská 1066,
Brno Modřice 664 42
Cseh Köztársaság
Tel: +420 546 606 050
Nyitvatartás: Hé - Pé 7.30 - 17.00
 

Út Pozsony felől:
A D2 autópályán Pozsony - Brünn útvonalon hagyja el az autópályát az Olympia bevásárló központnál és folytassa az utat a 152 sz. úton kb. 1 km-ig, a Brünn - Centrum letérőig. A letérőn maradjon a jobboldali sávban, haladjon át a viadukt alatt Modřice irányában a Brněnská utcán. Az üzletet kb. 200m után találja az út bal oldalán.

Út Bécs felől:
A Mikulov - Brno autópálya bevezetőn, rögtön a Brünn Olympia letérő és viadukt után térjen el jobbra a Brněnská utcára. Az üzletet kb. 200m után találja az út bal oldalán.

igm-prodejni-centrum 21  igm-prodejni-centrum 22

Uložit


IGM Értékesítő és tesztközpont

TUCHOMĚŘICE (PRÁGA - NYUGAT)

igm-prodejni-centrum 10

V Kněžívce 201,
Tuchoměřice 252 67
Cseh Köztársaság
Tel: +420 220 950 910
Nyitvatartás:Hé - Pé 7.30 - 17.00
 

Tuchoměřice falujában találhat meg minket – első letérő a Praha – Ruzyně repülőtér után a Praha–Slaný autópályáról. Az autópályáról való letérés után haladjon Tuchoměřice faluba és kb. 700 m után található az út jobb oldalán.

igm-prodejni-centrum 11  igm-prodejni-centrum 12