Fizetési lehetőségek

Módunkban áll forintban történő fizetést elfogadni. A fizetési mód mindig az áru átvételi formájától függ. Az Önök által megrendelt árut csomag formájában vagy raklapos szállítmány formájában kézbesítjük, ezenkívül lehetőségük van személyes áruátvételre.

A fizetés végbemehet utánvétellel, bankkártyás fizetéssel az eshopunkon, valamint banki átutalással az előlegszámla alapján. Személyes áruátvételnél, amelyet az IGM értékesítési központjában tehetnek meg, lehetéségük van készpénzzel (forinttal is) és bankkártyával is fizetni (a fizetendő összeg az árfolyamnak megfelelően lesz átváltva cseh koronára).

A bevételek nyilvántartásáról szóló törvény szerint az eladónak kötelessége számlát kiállítani a vevő részére, továbbá kötelessége beregisztrálni a bejövő bevételt a vagyonkezelőnél az interneten, esetleges technikai hibák esetében legkésőbb 48 órán belül.

Az eshopon történő megrendelésnél a következő fizetési lehetőségekből választhat:


Előrefizetés banki átutalással

Az áru szállítása előtti fizetésről van szó. Előlegszámlát fog kapni tőlünk, amelyet banki átutalással fizethet ki. Az árut az összeg megérkezése után küldjük szállításra. Ilyen fizetés feldolgozása rendszerint 2-3 napig tart. A rendelését az összeg számlánkra való megérkezése után dolgozzuk fel:

Bank: K&H Bank Zrt.
Számlaszám: 10403332-50526866-74721001
IBAN: HU35 1040 3332 5052 6866 7472 1001
BIC (SWIFT): OKHBHUHB


Kártyával történő on-line fizetés

Ez a fizetési forma a leggyorsabb formája az Ön által megrendelt áru kifizetésének.
A fizetés egy bebiztosított fizetési kapun keresztül történik, aminek következtében nem kell félniük az anyagi veszteségektől és a személyes adatokkal való visszaéléstől. A ČSOB a.s. (KBC Bank NV csoport tagja) társaság rendelkezik a PCI DSS (The Payment Card Industry Data Security Standard) bizonylattal, aminek célja a bankártyás csalások megakadályozása. Ezt a legmagasabb szintű biztonsági intézkedésekkel érik el azoknál a cégeknél, amelyek a kártya tulajdonosának adatait feldolgozzák és tárolják.

A ČSOB fizetési kapuján keresztül történő transzakciók a legmagasabb biztonsági norma (3D Secure) mellett történnek. Ennek köszönhetően az Ön adatai, amelyek a bankkártyán találhatóak, a saját bankjában kerülnek feldolgozásra és nem kerülnek a kereskedőhöz. Ezáltal garantálva van a pénze biztonsága.

Biztonságos kártyás fizetés, a ČSOB a.s. bank (KBC Bank NV csoport tagja) által bebiztosítva, minden részletes információ a ČSOB a.s. bank kártyás központjában van tárolva. Az IGM Szerszámok és gépek nem rendelkezik semmilyen adattal. A kapu a legmagasabb szinten van bebiztosítva és jóváhagyva a VISA és MasterCard szabályai szerint.

Kártyás fizetést VISA és MasterCard kártyákkal lehet végrehajtani, azonban nem muszáj, hogy az Ön kártyáján az on-line fizetés engedélyezve legyen.

Hogyan zajlik a kártyás fizetés?

• A kosárban a fizetési mód kiválasztásánal adja meg a kártyás fizetés lehetőséget.
• A megrendelés befejezése után átirányításra kerül a fizetési kapura.
• Itt írja le a kártyáján szereplő adatokat és erősítse meg a fizetést.
• A megerősítés után automatikusan át lesznek irányítva az e-shopunkba.

 


Készpénzzel vagy bankkártyával az üzletünkben

Készpénzes fizetést a személyes áruátvételnél áll módjukban választani, amit az IGM értékesítési központjában tehetnek meg. Értékesítési központünk Brno (Modřice) városában, Csehországban található. Itt fizethetnek készpénzzel forintban, vagy választhatnak kártyás fizetést. Az utóbbi esetben az áru forintban megszabott ára az üzletben feltüntett árfolyamon lesz átváltva cseh koronára.


 

Utánvételes fizetés

Utánvételes fizetésre csupán a csomagos küldeményeknél van mód, amelyeknél a maximális fizetendő összeg nem éri el az 500 000 forintot.

Fizetésre a söfőrnél az áru átvételekor kerül sor. Kérjük készítse el a megfelelő összeget, és ezzel is gyorsítsa meg az áru átadását.