Minőségi garancia

Minőségi garancia

Minden termékünkre 2 év garanciát vállalunk!

Gépeink, szerszámaink és eszközeink minősége nagyon fontos számunkra. Annak érdekében, hogy biztosak lehessünk abban, hogy minőségi és hatékony terméket szállítunk mindannyijuknak, a fogyasztóknak, vállalkozóknak és iparosoknak szánt termékeinkre a törvényes felelősségvállalási garancián felül 2 év garanciát vállalunk. A garancia igénybevételéhez nem kell regisztrálnia, csak őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot (számlát).

A termék használata előtt mindig figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, a biztonsági utasításokat és a termékre vonatkozó ajánlásokat. Ezek be nem tartásából származó hibákért nem vállalunk felelősséget.
A jótállási feltételekkel kapcsolatos részletes információkat a Garanciális feltételek fejezetben találja.


A gépek javasolt használata

A gépek és elektromos szerszámok ajánlott használatát osztályozásunk szerint határozzuk meg, és több tényező kombinációja alapján határozzuk meg. Különösen fontos, hogy ki fogja használni a terméket, mennyire lesz terhelve, és milyen feladatokra szánják. Győződjön meg arról, hogy a kiválasztott termék mindenben megfelel a rendeltetésszerű használatnak. Részletesebb információkért, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.


Stroj pro kutila

Barkácsolóknak szánt gépek

A kisebb teljesítményű, könnyebb szerkezetű és kisebb kapacitású termékek kategóriája. Egy személy általi alkalmi használatra és kisebb munkaterhelésre tervezték, igényesebb munkákhoz korlátozottan használható. Alkalmas otthoni műhelymunkákhoz vagy karbantartási munkákhoz. Nem javasoljuk professzionális gyártásra. Becsült maximális termékhasználat legfeljebb évi 100 óra.


Stroj pro řemeslníka

Kézműveseknek szánt gépek

A Barkácsolóknak szánt gépek kategóriához képest közepes teljesítményű, tartósabb szerkezetű és könnyebben kezelhető termékek kategóriája. Legfeljebb 4 fő általi használatra tervezték építőipari, ács- vagy asztalosipari munkákhoz. Alkalmas a kis és közepes méretű kézműves műhelyeknek, iskoláknak, alkalmi professzionális gyártási vagy karbantartási munkákhoz.
Műszakos sorozatgyártásra nem ajánlott.
Becsült maximális termékhasználat évi 1000 óra. Ha professzionális vagy kézműves gyártásban használják, a rendszeres szakszerű szervizelés elengedhetetlen.


Stroj pro profesionála

Professzionális gépek

A nagy teljesítményű, robusztus szerkezetű és innovatív termékek kategóriája.
4 és több fő általi használatra tervezték építőipari, ács- vagy asztalosipari munkákhoz. Alkalmas a közepes és nagyobb kézműves műhelyeknek, iskoláknak, professzionális gyártási vagy karbantartási munkákhoz. Becsült maximális termékhasználat évi 1500 óra. Ha professzionális vagy kézműves gyártásban használják, a rendszeres szakszerű szervizelés elengedhetetlen. Megjegyzés: (Fontolja meg a pontokat)