Az IGM egy cseh családi cég tökéletes ügyfélszolgálatra építve.

Minőségi és értékes gépek és szerszámok széles skáláját szolgáltatjuk. A barátságos és szakképzett személyzetünk kiváló szolgáltatásokat nyújt már 1997 óta.

• Majdnem 20 év tapasztalat famegmunkáló gépek és szerszámok terén
• Terjedelmes kínálat, jól ellátott raktár és minőségi termékek
• Versenyképes árak interneten, üzletben vagy telefonon keresztül
• Szakértői tanácsadás, amely segíti Önt a termék helyes választásában
• Vásárlás előtti és utáni ügyfélszolgálat

Vállalati profil

Az IGM cég a vezető cégek közé tartozik a gépek és szerszámok piacán, kitűnő forgalmazó és gyártó néhány saját üzlettel, teszt központtal és internetes üzlettel. Barátságos és személyes hozzáállást kínálunk kereskedők ezrei és ügyfelek számára, amelyek közé a hazai és külföldi gyártó cégek és barkácsok is tartoznak.

Folyamatosan újítjuk kínálatunkat asztalosok, bútorgyártók és olyanok számára, akik szívesen dolgoznak a fával.

Több mint 10.000 terméket neves gyártóktól vásárlunk az egész világról, beleértve a cseh cégeket és saját magunk is gyártunk saját márka alatt. Folyamatosan figyeljük a legújabb trendeket. Minőségi és érdekes termékeket fejlesztünk és választunk ki Önöknek, amelyek egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik munkáját  a fával.

Minden termék tartalma a színes, évente nyomtatott, több mint 200 oldalas katalógusunknak tökéletes műszaki leírással és árral minden termék mellett. Regisztrált kereskedőknek és ügyfeleknek kiváló propagációs és marketing szervizt kínálunk beleértve a katalógusok és negyedéves minikatalógusok kiküldését akciós kínálattal és újdonságokkal.

Tőlünk kizárólag minőségi szolgáltatást várhat, amelyben 100%-ban bízhat. Az IGM ügyfélszolgálata ingyenes szakmai tanácsadást vásárlásnál, teljes ügyfélszolgálatot, információt szállításról, speciális ajánlatokat és kedvezményes árakat szolgáltat. Panaszok megoldását és gépek szakmai szervizét a legnagyobb körültekintéssel tesszük és mindig a legjobb megoldást keressük az ügyfél számára.

A folyamatos innovációknak, páratlan kínálatnak, kitűnő áraknak és ügyfelek elégedettségének köszönhetően a cégünk évről évre növekszik.