Kreg Logo

A Kreg vállalat az egyik vezető gyártó és famegmunkáló profi eszközök famegmunkáláshoz.

Szakterülete például: maróasztalok és tartozékok, munkaasztalrendszerek, szorítók és tokmányok, fúró eszközök és -sablonok, vezetősínek és még sok más. A legismertebbek azonban a rejtett csavarkötések hihetetlenül praktikus fúró eszközök.


Kreg Kreg Kreg


Termékvideók Kreg


Vállalati profil

A Kreg vállalat olyan megoldásokat készít, amelyek az asztalosok és a barkácsolók önbizalmát adják saját projektjük elkészítéséhez, hozzáférhetővé és szórakoztatóvá téve azokat.

Termékeinek és sok más terméknek köszönhetően a Kreg vállalat lehetőséget ad az embereknek arra, hogy megtapasztalják a fej, a szív és a kéz kombinációjának előnyeit, mert ezen a kombináción keresztül jöttek létre és váltak népszerűvé termékei az egész világon.

Kreg office
Kreg výroba

Márkatörténete

A Kreg vállalat története 1989-ben kezdődött Craig Sommerfeld találmányával, aki megtervezte és megépítette a kényelmes és könnyen használható "Jig KREG" rendszert a rejtett facsavarkötésekhez. A termék gyorsan népszerűvé vált, és a Kreg fokozatosan vezető szerepet tölt be a rejtett lyukfúró termékek terén. A Kreg vállalat Craig Sommerfeld alapította, székhelye USA Iowa-ban Huxley városban.Kapcsolódó termékek

Vissza az aktualitások listára