Az IGM termékekben bízhat.

Az összes gépre és szerszámra 2 év garanciát szolgáltatunk.

Biztosak vagyunk az általunk szállított termékek minőségében és ezért 2 év garanciát szolgáltatunk további regisztráció szüksége nélkül. Részletes és teljes információkat a termékek használatáról és garanciális feltételekről a www.igmtools.hu weboldalon találhat. Termék használata előtt gondosan olvassa el a garanciális feltételeket, használati útmutatót, biztonsági utasításokat és ajánlásokat a termékhez.


Gépek osztályozása:

A gépek osztályozásához több tényezőt használunk, mint például ki fogja a gépet használni, milyen hosszan, milyen gyakran, mennyire lesz terhelve és milyen munkákra szolgál. Az ára is egy a tényezőkből. Bizonyosodjon meg, hogy a választott termék megfelel a kívánt használatának. Műszaki tanácsokért és információkért vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, jöjjön el értékesítési és teszt központjainkba Tuchoměřice-ba vagy Brno - Modřice-ba vagy forduljon a meghatalmazott értékesítőeinkhez.


Barkács

Termékek kategóriája alacsonyabb teljesítményi paraméterekkel, kisebb kapacitással és könnyebb felépítéssel. Az alacsony árra célozva. Egy személlyel való használatra szolgál, általánosan alkalmi könnyű munkákra, korlátozottan nehezebb munkákra. Általában házi műhelyekben vagy karbantartó műhelyekben használatosak. Nem ajánljuk profi és ipari gyártásban való használatra. Feltételezett maximális kihasználás évi 100 óráig.


Ezermester

Termékek kategóriája nagyobb teljesítménnyel, nehezebb felépítéssel és javított kezeléssel. Alkalmas 1 - 4 személlyel való használatra általában kicsi vagy közepes műhelyben, építkezéseken, ácsoknál, asztalosoknál, iskolai tanításra, karbantartásokra és alkalmi profi gyártásokra. Ugyanúgy tudja értékelni szenvedélyes barkács vagy otthoni kezelő. Alkalmas kisebb cégeknek, szerelésekre, javításokra, stb. Feltételezett maximális kihasználás évi 1000 óráig. Profi vagy művész műhelyben való használatnál szükséges a szakszervíz biztosítása.


 

Professzionális gyártás

Termékek kategóriája nagy teljesítménnyel és ellenálló felépítéssel. 4 vagy több ember általi használatra szolgál általában közepes vagy nagy gyártásokban, mint például asztalos műhelyek, bútorgyártók építő cégek, ácsműhelyek, szakiskolák, karbantartások, stb.  Ezen kategória termékeit ezermesterek és ügyes barkácsok és értékelik. Professzionális használatra szolgálnak évi 1500 óráig. Profi vagy művész műhelyben való használatnál szükséges a szakszervíz biztosítása.


Ipari gyártás

Termékek kategóriája legnagyobb teljesítménnyel, ellenálló felépítéssel és maximális pontossággal. 6 és több ember általi kezelésre szolgálnak általában sorozatgyártásban, mint asztalos műhelyek, gyártósorok és gyárak. Ezen kategória termékei a maximális terhelésre alkalmasak több műszakos üzemeltetéssel. Ezen kategória termékeit rendszeresen kell ellenőrizni és szakszervizbe vinni.