IGM Szerszámok és Gépek, ujjmarók, körfűrészlapokLegyen áttekintése akcióinkról és érdekességeinkről...

Tematikus cikkeinkben sok érdekességet tudhat meg a fa megmunkálásával kapcsolatban: legyen szó CNC megmunkálásról, gyalulásról, ragasztásról, vágásról, vagy pedig fakötés gyártásáról, valamint sok más hasznos tanácsot és érdekességet találhat oldalunkon. Egyes cikkek segítségére lehetnek körfűrészlapok, ujjmarók és más szerszámok kiválasztásával. Továábá többet tudhat meg famegmunkáló gépekről és más készítményekről a faipar területén.

Ne szalasszon el semmilyen információt aktuális akcióinkról, újdonságainkról és érdekességekről a faipar világából. Szintén megtudhatja, milyen gépeket és szerszámokat használnak a professzionális asztalosok, hogy milyen újdonságok vannak a faipar területén, rátalálhat továbbá érdekes készítményekre, trükkökre és praktikus kiegészítőkre, melyekkel felszerelheti műhelyét.

2023 legkelendőbb asztalosipari termékei

31/01/2024 - 2023 legkelendőbb asztalosipari termékei

Előkészítettük Önöknek a 2023-s év legnépszerűbb termékeinek listáját.
Nyitvatartás a karácsonyi ünnepek alatt 2023

06/12/2023 - Nyitvatartás a karácsonyi ünnepek alatt 2023

Részletes áttekintés a 2023-es karácsonyi ünnepek nyitvatartásáról
Tippek a karácsonyi ajándékokhoz 2023

29/11/2023 - Tippek a karácsonyi ajándékokhoz 2023

Minden év vége természetesen elválaszthatatlan a karácsonytól, amihez hozzátartozik a karácsonyi ajá...


Az árut üzleti partnereinknél - értékesítőinknél vásárolhatja meg

Szeretne konzultálni, vásárolni és személyesen megnézni az árut? Azoknak, akik előnyben részesítik a személyes kapcsolatot, vagy csak egyszerűen szeretné saját szemére látni a gépet vásárlás előtt, szolgálatára áll specializált értékesítési hálózatunk általunk képzett kereskedőkkel egész Magyarországon.