JET JCDC Ciklonos elszívó egységek

 

• Hatékony ciklon technológia.
• Alacsony zajszint.
• Távvezérlő időzítővel.
• 2 mikron méretű finom por hatékony szűrése.
• Masszív fém kivitel.
• Fém hulladék tároló.
• Szűrő tisztítása kiszerelés nélkül.
• Fűrészpor és por kétfokozatú szűrése.
• Ciklon és hulladéktároló mobil kerekei.

 

Szűrő

A szilárdan beágyazott mikroszűrő nem korlátozza a légáramlást, ami növeli a szűrőberendezés hatékonyságát. A rakott mikroszűrő felület befogja a legkisebb részecskéket is már két mikron nagyságig. A szűrő alján hulladék zsák található a finom por gyűjtésére.

 

Hulladék tartály

A gyűjtő edény gyors karrendszerrel van felszerelve a be illetve kivételhez és független kerekekkel a könnyed kezelés érdekében.

 

Ciklon rendszer

A kétfokozatú szűrőrendszer nagyobb hatékonyságot nyújt, mint az összehasonlítható egyfokozatú szűrők. A nagyobb szennyeződések el vannak választva és be esnek a hulladék tartályba mielőtt az áramlat tovább vinné őket a szűrés második fázisába. Ez a rendszer a folyamatos szívást és teljesítményt biztosítja.

 

Távirányító

A rádiófrekvenciás távirányító akár 15 méterről is működik a berendezéstől. A távirányítón 2, 4, 6 vagy 8 órás időzítés lehet beállítani.

 

Teljesítmény és könnyű használat

A JET ciklonszűrőnek páratlan szűrőtulajdonságai vannak. Legerősebb forgács és porelszívó teljesítménye van. Egyedülállóan tud alkalmazkodni a használat típusához, ami hozzájárul az egyszerű használatához. A szilárd konstrukció és alacsony zajszint biztosítják a műhelyben való, hosszantartó kényelmes munkát.

A kínált mobil ciklon szűrők kisebb vagy közepes méretű műhelyekre vannak tervezve. Akár 3 gép is csatlakoztatható a berendezéshez vagy a ciklont csatlakoztathatja a rögzített elszívó csővezetékhez műhelyében így biztosítva az összes gép elszívását.

A mobil ciklonok tartós és magas hatékonyságot produkálnak. Előnyük a elszívókkal szemben egyértelmű, amikor klasszikus gépekhez és csiszolókhoz csatlakoztatjuk őket, ahol finom por keletkezik. A mikroszűrő toldaléknak nagy szűrőfelülete van, amelyet kiszerelés nélkül tisztíthat. Ezáltal van bebiztosítva a hosszantartó komfortos szűrés.   

Az edény, amelybe a nagyobb darabok esnek elegendően nagy és könnyen tisztítható. Az edény tisztítása egyszerűbb, mint rúgós gyűrűs zsák cseréje. A Hulladék edény kerekeken van és kioldása vagy befogása két karral történik. A nagy szemcsés hulladék likvidációjánál nem jön kapcsolatba az egészsége ártalmas finom porral a csiszolóból.

 

Tekintse meg a videót a JET ciklonos elszívó egységekkel

Hogyan csatlakoztassunk egy elszíváshoz több gépet?

A JET Ciklon elszívó egységgel jelentősen spóroltam...

 

Elszívók kínálata