IGM Vonalzó gyorskioldó állítócsavarral egyszerű vágáshoz, maráshoz vagy jelöléshez

• Extrudált alumíniumból készült nagy szilárdsággal és tartóssággal.
• Könnyebb és keményebb, mint bármely más szorító a piacon.
• mm skála pontos vágáshoz.
• A T-csatlakozók kiterjesztik a felhasználási területet.
• Egyszerű használat, egyszerű kezelés, gyors csere a szorítókra.
• Tartozékok nagy mennyisége felhasználhatóság kiterjesztéséért.

 

A vonalzó különféleképpen használható. Használható, mint támaszték pontos vágáshoz körfűrészen, maráshoz felsőmaróval vagy jelöléshez. Kitűnően használható, mint segédütköző fúrógépen vagy maróasztalon. Használható, mint hagyományos szorító rögzítésre ragasztásnál.

 

A pofák erősen tartják a darabot a szorító teljes hosszán, viszont kisebb erővel, mint a hagyományos asztalos szorítók. 

A vonalzó alacsony, durva profilból készül, amely szilárd, tartós és pontos marad.

Három hosszúságban érhető el:
• IGM Vonalzó gyorskioldó állítócsavarral - 610 x 50 mm
• IGM Vonalzó gyorskioldó állítócsavarral - 915 x 50 mm
• IGM Vonalzó gyorskioldó állítócsavarral - 1270 x 50 mm

Befogatás gyors és egyszerű módja.


Van lehetőség számos tartozék vásárlására, amelyek kiterjesztik a vonalzó felhasználhatóságát.

Tegye hatékonyabbá munkáját gazdag tartozékprogrammal.

A vonalzó egyszerűen felszerelhető tartozékok széles skálájával, e-shupunkban az alábbiakat találhatja...

IGM Munkadarab rögzítő gyorsszorító készlet

Ezen készlet célja, hogy bővítse a vonalzók felhasználhatóságát. Helyezze a két vonalzót egymásra a felső felülettel és rögzítse őket négy T-csatlakozóval. Csatlakoztassa az egyesített vonalzókat az alsó állkapcsokkal az asztalra. Használja a felső vonalzó rögzítő rendszerét a munkadarab rögzítéséhez. Az alsó állkapocsnak köszönhetően a munkaterület jól használható fafeldolgozásra, például marószerszámmal, csiszolóval stb. A két összekapcsolt vonalzót bármikor szét lehet szedni, és külön használni. Csatlakoztasson két pár vonalzót 8 csatlakozó készletével.

Sada spojovacích konektorů

IGM Hosszabbított fogantyú vonalzóhoz gyorsbefogatással

A meghosszabbított fogantyú használható vonalzók gyorsbefogatással minden hosszához. Jobbá teszi és megkönnyíti a munkát. A szorító rögzítése és lazítása könnyebb a hosszabb fogantyúval.

Prodloužená rukojeť

IGM Derékszögű befogó pofa vonalzóhoz gyorsbefogatással

A derékszögű 90 ° fokos befogó pofa használható minden hosszúságú vonalzóhoz gyorsbefogatással. Javítja a befogatást és jobban határolja a vonalzót 90 fokos pozícióba a befogó felülettel szemben. Alkalmas vágás vagy marás közbeni használatra. Műanyagból készült.

Pravoúhlá upínací čelist

IGM Támasztó vonalzó vonalzóhoz gyorsbefogatással

Megvezető támasztó vonalzó a vezető hornyokba való rögzítéshez vonalzón gyorsbefogatással. Újítsa fel szalagfűrészgépét vagy maróasztalát és egyszerűen rögzítsen az asztalhoz új megvezető vonalzót extrudált alumíniumból. A vonalzó T – horonnyal rendelkezik 11,8 x 4,8 mm leszorító fésűk és ütközők csatlakoztatására. A támasztó vonalzó hossza 458 mm, magassága 90 mm. Támasztó vonalzót és rögzítő csavarok készletét tartalmazza. (A vonalzó gyorsbefogatással nem a csomagolás része)

opěrné pravítko

IGM Széles befogó pofa vonalzóhoz gyorsbefogatással

A széles befogó pofa használható minden hosszúságú vonalzóhoz gyorsbefogatással. Alkalmas a vonalzó, mint szorító használata közben. Növeli az állkapcsok szorító felületét, javítja az anyag rögzítését. Műanyagból készült. Csomagolás 2 dbt tartalmaz.

IGM Univerzális megvezető alapzat vonalzóhoz gyorsbefogatással

Marási vagy vágási műveletekhez vonalzóval gyorsbefogatással. Az univerzális alapzatnak pontos vezetéssel rendelkezik, amely illeszkedik a vonalzó hornyába, és a vágásai mindig pontosak lesznek. A felsőmarót vagy körfűrészt egyszerűen rögzíti az univerzális alapzathoz csavarok segítségével (nem része a csomagolásnak).

univerzální vodící základna

IGM Leszorító fésű vonalzóhoz gyorsbefogatással

Leszorító fésű vonalzóhoz gyorsbefogatással. Javítsa fel körfűrészét, marógépét vagy szalagfűrészét és egyszerűen rögzítse a vonalzót a leszorító fésűvel az asztalhoz és vezesse a munkadarabot biztonságosan a vágásba. A munkadarab leszorítására szolgál maróvonalzóhoz vagy asztalhoz marás közben maróasztalon vagy fűrészgépen. Megakadályozza a visszarúgást.

přítlačný hřeben

IGM Leszorító szorítók 2db vonalzóhoz gyorsbefogatással

2 db leszorító szorító készlete vonalzóhoz gyorsbefogatással való rögzítésre szolgál. Javítsa fel fúrógépét és egyszerűen rögzítse a vonalzót két felső szorítóval a fúrógép asztalához és egyszerűbben és szilárdan rögzíti az anyagot. Befogatás maximális vastagsága 36 mm. Extrudált alumíniumból készült. A szorítók műanyag felfekvő felülettel rendelkeznek az anyag megkaparása megakadályozására.

přítlačné svěrky

Vonalzók gyorskioldó csavarral kínálata és tartozékok