Professzionális JET asztali és oszlopos fúrógépek

stojanová vrtačka JET JDP-17

Ezek a robusztus asztali és oszlopos fúrók kifejezetten fával való munkára készültek.
 

vrtání s vrtačkou JET• Robusztus oszlop speciálisan fával való munkára tervezve.
• Egyszerű és gyors fordulatszabályozás.
• Fúrás mélysége akár 80/127 mm.
• Minőségi gyorsbefogó tokmány.
• Integrált mélységütköző pontos fúrásért.
• Nagy sokoldalú öntvény asztal befogó T-hornyokkal.
• LED munkalámpa és XACTA-X jelölő lézer.

 


Az asztal magassága fogaskerék segítségével történik és a vezérlőkar az asztaltól el van különítve. Az erős indukciós motor szilárdan a konstrukcióhoz van rögzítve, így megakadályozva az elhajlást és vibrációkat.

A világos LED munkalámpa az orsóház öntvényébe van ágyazva, továbbá lézeres jelölő áll rendelkezésre a fúrás középpontjának pontos beállításáért.

A mélységütköző komplex rendszere zárt nyílások pontos fúrását teszi lehetővé.


A JET oszlopos és asztali fúrók célja a fafeldolgozó igényeinek kielégítése, nagy munkaterületet, maximális fúrásmélységet és stabilitást kínálnak a masszív konstrukciónak köszönhetően.
 


JET JDP-15B Asztali fúrógép a
JET JDP-17 Oszlopos fúrógép


Fő jellemzői ennek a fúrógépeknek a 80mm/127mm hosszú menet fogantyú egy elfordításával és integrált mélységütközővel fúrás ismételt pontosságáért. Hatékony ékszíjak biztosítják a fúrást vibrációk nélkül maximális teljesítmény átvitellel a tengelyre. Szíj gyors felfeszítésének rendszere áll rendelkezésére szerszámok használata nélkül, amely fordulatszám tartomány egyszerű és gyors változtatását teszi lehetővé. A szíj felső borítása mágnesesen van rögzítve és biztonsági kapcsolóval rendelkezik.
 

A JDP-15B 45° asztaldöntési lehetőséget kínál mindkét oldalra és beállítható úgy, hogy biztosítva legyen a tokmány középtengelyének a merőlegessége.

A JDP-17 asztala dönthető 90°-ban és két változatban vásárolható meg: 230V és 400V.

Az asztal rendkívül nagy munkaterületet kínál. Megmunkált öntöttvasból készül, és a könnyű befogáshoz két T-horony és egy középső, állítható magasságú bélés áll rendelkezésre.
 

 

Áttekinthető táblázat az ajánlott fordulatszámok beállításához fúrók átmérőjével.

JET JDP-17 a JDP-15

Csiszolóhenger rögzítése után lehetőség van a formázott darabok csiszolására is. Az csiszoláshoz csavarral ellátott csiszolóhengereket ajánlunk.

Příslušenství k vrtačkám JET

A fúrógépek tartozékok széles választékával kiegészíthetők, például fafúrókkal, Colt fúrókkal vagy praktikus szorítóval oszlopos fúrókhoz.
 

Tekintse meg a videót a JDP-17 oszlopos fúrógéppel

Az orsó sima futása, sok egyedi tulajdonság és részlet ezeket a fúrógépeket a konkurencia elé helyezi...

JET fúrók teljes kínálata