JET

 

 

 

 

JET JTS-254 Mobil körfűrészgép állvánnyal

Mobilní pila JET na stavbu i do dílny

A JET JTS-254 egy teljesen felszerelt kompakt gép építéseken, szereléseken való munkára vagy barkácsok számára fával való munkára. Az okos felépítés a pontosságot, hatékonyságot és egyszerűséget kombinálja minimális méretekkel. A markolatnak és kerekeknek köszönhetően a fűrészgép egyszerűen szállítható autóban szerelésekre.

• Körfűrészlap döntésének kényelmes beállítása.
• Vágás mélységének egyszerű beállítása.
• Pontos alumínium asztal kocsival.
• Integrált hosszanti vonaltó döntés lehetőségével.
• Szögvonalzó tolókocsira való rögzítés lehetőségével.
• Markolat és kerekek egyszerű kezelésért és szállításért.
• Dönthető alapzat.

Ideális fűrész építkezésekre és műhelybe is...

Mobilní pila JET

Kompakt, mobil és megbízható gép

Szög alatti vágásra és kis kis darabokkal való munkához a fűrészgépen állítható szögvonalzó található, amely a tolókocsihoz is rögzíthető. A tolókocsi és szögvonalzó kombinációja kényelmes és pontos vágást biztosít.

A hosszanti vonalzót integrált mechanizmus biztosítja, amely a munkaterület kiterjesztésére is szolgál. A mechanizmus két sínre van felszerelve és tolhatja a korongtól el egész az asztal szélén keresztül. A vonalzó vízszintes pozícióba való öntése után kiterjesztheti a munkafelületet akár 640 mm-re.

Erős felsőkategóriás motor, robusztus felépítés, pontos vágás, ezt mind univerzális felhasználást biztosít műhelyében, építkezésen vagy szolgálati utakon.

Nagy előnye a dönthető alapzat, aminek köszönhetően a fűrészgépet egyszerűen és gyorsan fel tudja készíteni munkára szereléseken vagy műhelyben. Az alapzat gyorsan dönthető, így egyszerűbb a szállítása.

Tekintse meg a videót a JET mobil fűrészgépről:

Körfűrészgépek kínálata