Milyen volt a németországi Nürnbergben megrendezett nemzetközi Holz-Handwerk 2024 nagyvásár?

Az idei Holz-Handwerk vásár, amely a fafeldolgozásra összpontosít, és amelyet a FENSTERBAU FRONTALE vásárral együtt tartanak a nürnbergi kiállítási központban, évek óta először került megrendezésre a szokásos és népszerű tavaszi időpontban (március 19-22.), és a legutóbbi, 2022-es kiadáshoz képest, amelyet a covid miatt júliusra halasztottak, ez különösen a látogatók és a kiállítók számában mutatkozott meg. Az idei kiállításon négy nap alatt 112 országból több mint 75 000 látogató vett részt, és 44 ország 973 kiállítója mutatkozott be.

Az IGM 72 m2-es standján a legtöbb látogatót a Laguna szalagfűrészek vonzották, amelyek kiváló felszereltséggel, kerámia vezetőkkel és akár 410 mm-es vágási magassággal büszkélkedhetnek.

Stand IGM

Szintén nagy érdeklődés övezte, és hamarosan a kínálatunkban is megtekinthetik a neves I2R gyártó IGM A24 CNC marógépét, amelyet itt működés közben is láthattak.

Csütörtökön, 2024.03.21.-án még nagyobb volt itt a nyüzsgés, mert a CNC marógépnél láthattátok Ronny Wahlfarth, @rauhbank_woodart, influenszerünket, aki bemutatta a munkáját ezen a gépen, és a látogatóknak is elmondta a tapasztalatait ezzel a géppel kapcsolatban, mivel az együttműkö.dés részeként ő is rendelkezik egy ilyen géppel.

CNC IGM

Sok ügyfélnek bemutattuk a pengés hengeres és az IGM ciklonleválasztóval kombinált vastagoló gépünket is, és nagy érdeklődés mutatkozott esztergavésőink iránt is, amelyeket újonnan további formákkal bővítettünk, különösen az üregek esztergálásához.

Vastagoló asztali gyalugép IGM
Körfűrészgép IGM

Még egyszer köszönjük minden látogatónak és partnerünknek, aki ellátogatott hozzánk erre a nagyvásárra, és nagyra értékeljük érdeklődésüket és a visszajelzéseket, amelyeket termékeink további fejlesztéséhez nyújtanak.

Viszontlátásra a Holz-Handwerk 2026-n.Kapcsolódó termékek

Vissza az aktualitások listára